+47 57 87 97 28

Søk

spanks flag

strender og vannsport

1.
Cusco Rafting og Zipline eventyr

La Cusco bak og gå til elven Vilcanota til å ta fatt på en spennende rafting eventyr. Gjør deg klar for en adrenalin fylt dag, som du splash gjennom den peruvianske rapids og avslutt med en spennende zip-line turen!

2.
Costa Dorada

For verdi, kan du ikke forbedre den dominikanske republikk, der informasjonskapsel-kutteren forbindelser har spredt seg som sopp i gruppebaserte Punta Cana og Puerto Plata. Fontener spruter over hele den overdådige landskap, en sanselige lagoon pool, og den elegante hvis odd arkitektoniske sammensurium.

3.
Bocas del Toro, Panama

Hvis du leter etter en strand som ikke er strødd med en million andre soldyrkere se dokkefysikken for en sarong størrelse patch av sand, strendene i Bocas de Toro leverer. Dette lille, seks-øya skjærgården utenfor den nord-øst kysten av Panama er en indie traveler tegne men er på randen av å bli en vanlig bestemmelsessted.

4.
Cubas beste snorkling og dykking

Gode dykkesteder er mange i Cuba. Fokus på området eller områder der du ønsker å dykke i stedet for å prøve å dekke flere nettsteder. De beste områdene - og først og fremst Jardines de Reina, Maria la Gorda og Isla de la Juventud - er alle ganske isolert, krever reisetid (og preplanning). Jo mer skjermet sørkysten har sannsynligvis den kanten når det gjelder vannkvalitet og pålitelig vær, men nordkysten, og tilbyr enkel tilgang til en av verdens største korallrev, er ikke på latsiden.

 

Noen destinasjoner i Latin -Amerika har fanget vår fantasi som Perus Machu Picchu . Trek opp fjellene til den gamle Lost City of inkaene er en legendarisk pilegrims som topper alle lister over ting du må gjøre før du dør . Førstegangsbesøkende som er kort tid, men kan ta Machu Picchu Dagstur fra Cusco og tilbringe dagen med å nyte den nydelige utsikten og den rike historien til de berømte ruinene . Prøve ut en mer inngående tur med en Viator Exclusive : Early Access til Machu Picchu med en arkeolog . Kanskje prøve deg på Inca Trail med en 4 - Day Trek til Machu Picchu.

Sukkertoppen står høyt over byen nedenfor. Mange ganger Sukkertoppen er kombinert med turer som også går til Corcovado fjell og Kristusstatuen . Alle tre stedene har vidt utsyn over Rio de Janeiro. Hvis du har dårlig tid , kan du ta en Sukkertoppen, halvdagstur. Å kombinere både av Rios høyeste hot spots, bestill et Corcovado Mountain, Kristus Forløseren og Sukkertoppen dagstur.

Tradisjonelt tenker vi på vinsmaking som blir først og fremst ligger i Middelhavet eller over i Napa Valley . Men det er så mye vin å være hadde til Sør-Amerika ! Nyt en kombinasjon av argentinske tapas og vin i Buenos Aires mens på en Buenos Aires Small -Group Wine Tasting tour. Mendoza , Argentina , er prime vinsmaking fast eiendom , og du kan nyte den i stil ved å bestille en Mendoza Wine Tour med lunsj . Chile er raskt blitt en populær region for vindyrking , så ta en tur for å besøke de to fremste vingårder, Santa Rita og Concha og Toro Wineries . Også fra Santiago er en sjanse til å få litt mosjon , med en Santa Rita vingård Bike and Wine Tour.

Blant alle de naturlige underverkene vi finner i Sentral- og Sør-Amerika , det er en menneskeskapt vidunder som er like imponerende. Bygget i begynnelsen av det 20. århundre som en måte å forkorte skipsruter mellom Atlanterhavet og Stillehavet , er den 48- mile ( 77,1 - km ) kanalen en prestasjon av engineering og man definitivt verdt å sjekke ut . Cruise kanalen gjennom de fascinerende Miraflores sluser på et Panama Canal Partial Transit Sightseeing Cruise eller ta mer komplett Panama City og Canal Sightseeing Tour for en nærmere titt på de fleste historiske landemerker Panamas.

Hvis du har vært i Peru og ønsker å utforske utover Maccu Picchu , ikke bekymre deg ! Det er så mye annet å se og gjøre, spesielt med byen Cusco som utgangspunkt . Se Sacred Valley , Pisac og Ollantaytambo på en full - dagers tur . Besøk ulike Cusco Arkeologiske og Religiøse steder . Hodet til arkeologiske park Sacsayhuaman på en halv dag tur . Få et innblikk i det tradisjonelle kultur og gamle mysterier på et tempel Pachacamac halvdagstur fra Lima.

Hvis flamboyant show og spennende opplevelser er det du leter etter , ser ikke lenger enn den magiske sesongen av karneval i Rio ! Hvis du er litt kort tid, dra nytte av Rio de Janeiro Carnival Parade billett med valgfri Transport. Samba enerådende i Rio , og du vil bli blåst bort av lyder og bilder av disse fantastiske artister . Eller hvis du utforske rundt Rio og har behov for en kveld på byen , sjekk ut Plataforma Samba Show i Rio de Janeiro. Men hvis du vil ha en full opplevelse av sightseeing og moro , kombinere det hele ved å se Corcovado og Sukkertoppen pluss Plataforma Samba Vis alle på én dag og natt!

Besøker Galapagos -øyene , et UNESCO World Heritage skatten, er en once - in-a - lifetime opplevelse, og en som ikke kan gjøres på en dagstur eller utflukt. Men det betyr ikke at du må gjøre det alene ! Med små grupper og transport og overnatting tatt vare på, kan du slappe av og nyte underverkene av dette reisemålet. Som mange turer, og kombinerer en GalapagosøyeneExplorer pakke fra Santa Cruz Island seks steder og hotellopphold for det beste fra begge verdener.

Santiagos brede bulevarder , neoklassisk arkitektur, og en go- få virksomheten atmosfæren gjør Chile et kosmopolitisk paradis i Sør-Amerika . På grunn av sin enorme popularitet , er det en rekke måter å oppdage byen mens du lar nok tid til å gå seg vill og oppdage det på egen hånd . En Santiago City Sightseeing Tour har morgen- og ettermiddags ganger for å bedre passe din timeplan, og inkluderer on-the -street historie samt panoramautsikt. En Santiago Hop - On Hop - Off Tour lar deg være mer spontan , og utforske et nytt nabolag umiddelbart - men med bekvemmeligheten av en pre - planlagte transportrute . For å få en mer grundig titt , bestille en privat tur til Santiago.

Kåret til en av de nye syv underverker Nature, Iguassu Falls er uovertruffen når det kommer til ren skjønnhet og variasjon i dyreliv. Iguassu Falls kan besøkes fra en av de to landene at det straddles. På den brasilianske siden, ta en Iguassu Falls Combo Tour: Off- Road Jungle Drive, Hike and Waterfall båttur for å legge eventyr til turen. Den argentinske siden tilbyr en hel dag tur til Iguazu Falls, samt en Iguassu Falls Tour med en foss Boat Ride. Ikke glem passet på denne Full - Day Sightseeing Tour de argentinske og brasilianske sider av Iguassu Falls fra Puerto Iguazú, som tar deg til to land på en dag!

For litt av en tur på wild side mens du reiser i Mellom-Amerika , kan du prøve å utforske vulkanene i regionen. En Arenal Volcano og Hot Springs Dagstur fra San Jose passer dine behov mens du reiser gjennom Costa Rica. På en Nicaragua Dagstur til Catarina , Masaya vulkanen og Granada fra Guanacaste , vil du lære om geologien samt historien til landet. Natur og kultur kolliderer på denne Poas Volcano , Doka Coffee Estate og Sarchi Arts og Craft tur som vil gi deg en mer intim kjennskap til Costa Rica.

Få byer er så dynamisk som Buenos Aires, med gammeldags sjarm, fantastisk arkitektur og en Europa-møter-Sør-Amerika vibe som narkomane reisende umiddelbart. For å se nøyaktig hva alt oppstyret handler om, kan du ta en Buenos Aires sightseeingtur oversikt og for å planlegge din reiserute for resten av turen. For å legge til litt krydder i natt, kan du kombinere en City Sightseeing Tour og Tango Dinner Show.

Tradisjonelt har vi en tendens til å tenke på Sentral- og Sør-Amerika som en fair- værbitt land fylt med strender og jungler. Men som du kommer nærmere til spissen , komme nærmere Antarktis , begynner isbreer bli en mer fremtredende syn I Argentina , ta en hel dag tur til Perito Moreno -breen. Eller nyte breene fra en annen synsvinkel med en Perito Moreno Glacier Dagstur fra El Calafate med valgfri Boat Ride. Virkelig komme tett og personlig med isbreer i Argentina med El Calafate Adventure.

Visste du at?

BESTILL !

Vi tar imot bestillinger for reiser til og fra Sør Amerika for perioden: Mai 2022 – Januar 2023 til gunstige priser.
Ikke vent med bestilling av billetter til prisene øker, eller De havner på venteliste, og ikke er sikker på å få plass på den valgte avgangen.
Vi håper at De er fornøyd med vår service og med tilbudet vårt.
Ta en telefon eller send e-mail til oss og bestill billetten nå.
Tlf :           +47-57879728 Norway
Mob.         +34-680422862 España
Mob:           +47-90121497 Norway
WhatsApp +47-90121497
E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
               Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

HORIZONTE2TRAVEL A/S

Vi tar imot bestillinger

For reiser til og fra Sør Amerika, for perioden: May 2022 - Desember 2023, til gunstige priser. Ikke vent med bestilling av billetter til prisene øker, eller De havner på venteliste, og ikke er sikker på å få plass på den valgte avgange
Ring oss tlf. +47 90121497 +34 68042262  WhatsApp +47 90121497eller send e-post til oss og bestill billetten nå.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.